Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στη λ. Κηφισού – Δύο ελαφρά τραυματίες (video)

Ένα σοβαρό τροχαίο έγινε το μεσημέρι στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν μια νταλίκα βγήκε από την πορεία της, δίπλωσε στη μέση της λεωφόρου, έσπασε τα κιγκλιδώματα κι έπεσε στον παράδρομο. Ευτυχώς χωρίς θύματα.

Οδηγός νταλίκας, στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενη μηχανή, κάνει ελιγμούς, χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα τη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Αιγάλεω.

Η νταλίκα «δίπλωσε» κλείνοντας μέρος του αυτοκινητοδρόμου. Από τη σύγκρουση ο οδηγός του φορτηγού, καθώς και ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της νταλίκας βγήκε από το παρμπρίζ και την ώρα εκείνη πέρναγε τυχαία ένα ΕΚΑΒ και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μετά ήρθε άλλο ασθενοφόρο και τον παρέλαβε για να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.

Επί δύο ώρες διεκόπη η κυκλοφορία προς Πειραιά στη Λ.Κηφισού στο ύψος της συμβολής με την Ιερά Οδό, στη μεσαία και δεξιά λωρίδα, προκειμένου να απομακρυνθεί με ασφάλεια η νταλίκα.

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος