Συνεδρίαση των Προέδρων της Βουλής

Με αιχμές της Προέδρου της Βουλής για τη διαδικασία, ξεκίνησε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, η διάσκεψη των προέδρων για να αποφασίσει την επανέναρξη των εργασιών της ολομέλειας προκειμένου να συζητηθεί και να ψηφιστεί η συμφωνία και τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Η κα Κωνσταντοπούλου επιχειρηματολόγησε για την απόφασή της να μην συγκληθεί νωρίτερα η Διάσκεψη των Προέδρων, αναφέροντας ότι είχε διαβεβαίωση ότι δεν θα χρειαζόταν να ανοίξει η Βουλή πριν τις 16 Αυγούστου. Υπογράμμισε ότι το Κοινοβούλιο παρέμενε κλειστό από τις 6 Αυγούστου κατόπιν αιτήματος του κ. Τσίπρα. Έκανε λόγο για “αιφνιδιασμό”, σημειώνοντας ότι ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης πως θα υπάρξει κατάθεση νομοσχεδίου, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Αντιπαράθεση υπήρξε με το βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, για την απόφαση της κας Κωνσταντοπούλου να μεταδοθεί η συνεδρίαση ζωντανά από το Κανάλι της Βουλής. Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η διάσκεψη και κατηγόρησε την κα Κωνσταντοπούλου ότι αποφάσισε μόνη της για τη μετάδοση της συνεδρίασης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος