ertnews.gr

Συνάντηση Στ. Θεοδωράκη με Π. Μοσκοβισί στις Βρυξέλλες

24/06 15:05
Συνάντηση Στ. Θεοδωράκη με Π. Μοσκοβισί στις Βρυξέλλες

ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ /STR

“Ήταν μία συνάντηση σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μία δύσκολη μέρα”,  ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, στο πλαίσιο επαφών του με Ευρωπαίους αξιωματούχους. Ο κ. Θεοδωράκης, επανέλαβε ακόμη ότι θα πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε σήμερα μία συμφωνία.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε πως ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί ότι τόσο το κόμμα του, όσο, κατά τη γνώμη του, και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου, θα στηρίξει μία συμφωνία που θα φέρει τις υπογραφές της ελληνικής κυβέρνησης και των Ευρωπαίων συμμάχων.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι είπε στον Γάλλο επίτροπο πως η ελληνική κοινωνία επιθυμεί “να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο”.

Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί ότι το κόμμα του έχει μερικές ενστάσεις έναντι ορισμένων προτάσεων, κυρίως φορολογικού χαρακτήρα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να τονωθεί η ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για μείωση των κρατικών δαπανών.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής του Ποταμιού έφερε γαμήλιο δώρο στον νεόνυμφο Γάλλο επίτροπο, και συγκεκριμένα μέλι από την Κρήτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version