Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Κορινθία – Δόθηκε στην κυκλοφορία η Ε.Ο. Κορίνθου – Τρίπολης

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε στις 15.50 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε αγροτική περιοχή στον ‘Αγιο Βασίλειο Κορινθίας.

Η φωτιά καίει καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές και ξερά χόρτα και κατευθύνεται από τον ‘Αγιο Βασίλειο προς την περιοχή της Αρχαίας Νεμέας, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως μετά τα διόδια Σπαθοβουνίου, πλησίον του κόμβου Αρχαίες Κλεωνές.

Δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία η εθνική οδός Κορίνθου – Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα, λόγω φωτιάς στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους και κυρίως λόγω του καπνού.

Η φωτιά εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο. Το έργο της κατάσβεσης συντονίζει ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κορινθίας πύραρχος Αχιλλέας Τζουβάρας, ενώ το έργο τους συνδράμουν και πολίτες με αγροτικά ψεκαστικά μηχανήματα από την περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος