ertnews.gr

Πυροβολισμοί στο Περιστέρι τα ξημερώματα – Άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε αποθήκη

29/03 09:46
Πυροβολισμοί στο Περιστέρι τα ξημερώματα – Άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε αποθήκη

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο Περιστέρι σε κατάστημα που είναι πλέον αποθήκη ενδυμάτων. Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν 7 φορές στην πρόσοψη του καταστήματος και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μαυροφορεμένοι άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού σταμάτησαν μπροστά στην αποθήκη. Ο συνεπιβάτες έβγαλε από το μπουφάν του ένα πιστόλι και πυροβόλησε συνολικά 7 φορές με τις βολίδες να καρφώνονται στο ρόλο ασφαλείας. Στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης που πήγαν στο σημείο, περισυνέλλεξαν τους κάλυκες και η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης λαμβάνοντας καταθέσεις καμία αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Τμήμα δίωξης εκβιασμών, καθώς ο τρόπος δρασης παραπέμπει σε μαφιόζικη χτύπημα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος τα τελευταία 2-3 χρόνια το ενοικιάζει ως αποθήκη ενδυμάτων ενώ πριν ήταν κάβα ποτών.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version