ertnews.gr

Βερναρδάκης για Novartis: Σε επίπεδο οικονομικής αποτίμησης πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο (audio)

09/04 14:34
Βερναρδάκης για Novartis: Σε επίπεδο οικονομικής αποτίμησης πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο (audio)

Η κυβέρνηση ούτε δικαιώθηκε ούτε δεν δικαιώθηκε για το σκάνδαλο Novartis. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Αν η ΝΔ πιστεύει ότι δικαστικοί λειτουργοί παίρνουν εντολές, θα πρέπει να το αποδείξει, είπε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο.

Ο κ. Βερναρδάκης είπε ακόμη ότι προκαλεί υποψίες η κριτική που ασκεί η ΝΔ και αναρωτήθηκε γιατί στην Ελλάδα μια υπόθεση είναι σκευωρία, ενώ διεθνώς αποτελεί σκάνδαλο. Και πράγματι, συνέχισε ο υπουργός, σε επίπεδο οικονομικής αποτίμησης πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Ο κ. Βερναρδάκης αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις είπε ότι αποτελούν κομμάτι του συστήματος και ότι λειτουργούν με παρωχημένη μεθοδολογία. “Μας κάνει καλό η διαφορά που εμφανίζεται να έχουμε με τη ΝΔ, γιατί αυτό απλά συσπειρώνει την κοινωνία”, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Για το θέμα των 120 δόσεων σημείωσε ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ εντός Μαΐου αναμένεται και η εφαρμογή. Τέλος αναφορικά με το ευρωψηφοδέλτιο και τα νέα πρόσωπα επεσήμανε ότι, ο κ. Δανέλλης και η κ. Κουντουρά θα είναι υποψήφιοι, όπως και ο ηθοποιός κ. Αλέξης Γεωργούλης. Αντιθέτως είπε πως δεν θα είναι υποψήφιοι ο κ. Τσακαλώτος, κ. Σκουρλέτης και η κ. Αχτσιόγλου.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version