ertnews.gr

«Συντάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ πλην συμφωνίας Πρεσπών – Παραμένω στους ΑΝΕΛ» (video)

05/02 12:40
«Συντάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ πλην συμφωνίας Πρεσπών – Παραμένω στους ΑΝΕΛ» (video)

Θα στηρίξω τα κοινωνικά νομοσχέδια της κυβέρνησης δήλωσε στην ΕΡΤ ο συνεργαζόμενος με την Κ.Ο των ΑΝΕΛ βουλευτής Κώστας Ζουράρις επισημαίνοντας όπως και στην επιστολή του που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής , ότι δεν θα ψηφίσει οτιδήποτε αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών συμπεριλαμβανομένου και του πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ για την πΓΔΜ.
Ο κ. Ζουράρις ξεκαθάρισε ότι εάν παραμείνει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα συνεχίσει και ο ίδιος να είναι συνεργαζόμενος χαρακτηρίζοντας απρέπεια μια ενδεχόμενη αποχώρηση του που θα οδηγούσε στην κατάργηση της

Εάν εξαρτάται από εμένα να παραμείνουν πέντε θα παραμείνω μέχρι πέρατος της εντολής, τόνισε ο κ Ζουράρις .
Στο ερώτημα αν σκέφτεται να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση διάλυσης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο βουλευτής δήλωσε ότι θα είναι ανεξάρτητος.

Στα περί εκβιαζόμενου πρωθυπουργού που εκτόξευσε ο κ. Καμμένος, ο κ Ζουράρις το απέδωσε στους εκβιασμούς της « Ευρωπαϊκής Ένωσης» και του «αμερικανικού Ιμπεριαλισμού» . Ο μόνος εκβιασμός , είπε, γίνεται από τον ξένο παράγοντα. Ο κ. Ζουράρις παρέθεσε μάλιστα το επιχείρημα ότι ο κ. Καμμένος, επανέλαβε και στον ίδιο πως δεν ενδιαφέρεται αν θα χάσει την κοινοβουλευτική ομάδα καθώς αυτό αποτελεί περισσότερο τεχνικό θέμα.
Ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις επιτέθηκε με σφοδρότητα στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης απορρίπτοντας τα περί συναλλαγής και απατώντας στην αναφορά του περί «βουλευτών ευκαιρίας» διερωτήθηκε, με ποια εφόδια ο κ. Μητσοτάκης τολμά να του απευθύνει τέτοια κατηγορία, όταν ο ίδιος επί 55 χρόνια διδάσκει Ελληνικό πολιτισμό σε χιλιάδες φοιτητές από όλες τις χώρες του κόσμου και  έχει συγγράψει έργα που ξεπερνούν συνολικά τις 6.500 σελίδες για την Ελλάδα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version