ertnews.gr

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Χόιτ Γι στη Βουλή

20/07 17:00
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Χόιτ Γι στη Βουλή

Συνάντηση Μητσοτάκη-Χόιτ Γι

Συνάντηση με τον αναπληρωτή βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Χόιτ Γι είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, έγινε μία εκτενής ανταλλαγή απόψεων για τις τελευταίες εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και τονίστηκε η ανάγκη διασφάλισης της ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών της περιοχής, υπό την προϋπόθεση, βεβαίως, της πλήρωσης των τεθέντων κριτηρίων. Εξετάσθηκαν, επίσης, οι προοπτικές της συνεργασίας των χωρών της περιοχής στον τομέα της ενέργειας.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Γι για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση στο γραφείο του στη Βουλή με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχουν οι δύο άνδρες και συζήτησαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version