Συνάντηση αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τον Παλαιστίνιο υπ. Εξωτερικών

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του κόμματος και Ηλία Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέφθηκε την Δευτέρα 15 Μαρτίου, την πρεσβεία της Παλαιστίνης και συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών του Παλαιστινιακού κράτους Ριάντ Μάλκι, που βρίσκεται στην Αθήνα και τον πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για την πορεία του Παλαιστινιακού προβλήματος και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις εξελίξεις στην περιοχή.

Ο Γιώργος Μαρίνος ενημέρωσε την παλαιστινιακή αντιπροσωπεία «για την πολύμορφη δράση, τη σταθερή και διαχρονική αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, για τερματισμό της βάρβαρης Ισραηλινής κατοχής, των εποικισμών σε παλαιστινιακά εδάφη και την απελευθέρωση των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές».

Ο Γ. Μαρίνος «αναφέρθηκε στην πάλη του ΚΚΕ για ανεξάρτητο, βιώσιμο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και ενημέρωσε για την απαίτηση του ΚΚΕ να αναγνωρίσει η ελληνική κυβέρνηση το Παλαιστινιακό κράτος, σύμφωνα και με τη σχετική απόφαση της Βουλής το Δεκέμβρη του 2015».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος