ertnews.gr

Στα Ιωάννινα ο Κυρ. Μητσοτάκης – Παρουσιάζεται το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Ήπειρο

05/04 08:30
Στα Ιωάννινα ο Κυρ. Μητσοτάκης – Παρουσιάζεται το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Ήπειρο

Στην Ήπειρο περιοδεύει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε επιχειρήσεις της περιοχής που καινοτομούν, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας που εξάγουν τα προϊόντα τους λόγω της ποιότητας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.

Στις 10:20 ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην εταιρία Ζαγόρι και αφού χαιρέτησε τους εργαζόμενους, είδε από κοντά τη διαδικασία παραγωγής και τα καινοτόμα συστήματα. “Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθώ μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση μέσω της οποίας χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδας. Στην καρδιά της Ηπείρου λειτουργεί η μεγαλύτερη γραμμή εμφιάλωσης μεταλλικού νερού στην Ευρώπη” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε ότι είναι ενθαρρυντικό κάθε φορά που ελληνικές επιχειρήσεις διαπρέπουν αποδεικνύοντας ότι η περιφερειακή ανάπτυξη πρέπει να στηριχθεί ακόμα περισσότερο.

Στη 1:00 το μεσημέρι πλαισιωμένος από υπουργούς θα παραστεί στην παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου για την Ήπειρο του 2030 με στόχο να αλλάξει η εικόνα της περιοχής με έργα εμβληματικά που είναι σε εξέλιξη και άλλα που θα ανακοινωθούν και θα έχουν μεταξύ άλλων στόχο την ενίσχυση του τουρισμού αλλά και επίκεντρο την λίμνη Παμβώτιδα σήμα κατατεθέν της πρωτεύουσας της Ηπείρου.
 
Η ημέρα θα κλείσει με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 19:00 σε κομματική συγκέντρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version