Πετρόπουλος: Θα φυτρώσουν και μαλλιά στους φαλακρούς όταν έρθει η ΝΔ (audio)

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ως ντιμπέιτ χαρακτήρισε την αποψινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Σκάι ο κ. Πετρόπουλος και σχετικώς με το εμπάργκο υποστήριξε ότι «θα ‘πρεπε να είμαστε εκεί» παρά την «καθημερινή, διαρκή διαστρέβλωση ακόμα κι αυτών που λες, λίγα λεπτά πριν».

Ο κ. Πετρόπουλος, απαντώντας σε δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, ότι δεν θα καταργήσει τα επιδόματα και θα αυξήσει τους δικαιούχους του ΚΕΑ, θύμισε την μέχρι χθες αρνητική στάση της ΝΔ απέναντι στα επιδόματα, τα οποία χαρακτήριζε αντιαναπτυξιακά. «Λέει ψέμματα» είπε ο υφυπουργός και συμπλήρωσε «θα φυτρώσουν και μαλλιά στους φαλακρούς όταν έρθει η ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πετρόπουλος, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό, είπε ότι «έχουμε τώρα 3 πυλώνες και δεν χρειάζεται να τους ανακαλύψει η ΝΔ» αλλά διευκρίνισε ότι η ΝΔ θέλει να υποβαθμίσει στην ιδιωτική ασφάλιση τα δικαιώματα των ασφαλισμένων στην επικουρική ασφάλιση. «Φτιάχνει προγράμματα ερήμην του συνταγματικού νομοθέτη ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε.

Σώθηκαν άνθρωποι με την κοινωνική μας πολιτική είπε ο υποψήφιος βουλευτής για την περίθαλψη των ανασφάλιστων και έδωσε αριθμητικά παραδείγματα και για την ουσιαστική μείωση των εισφορών, παρά τα όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση.

Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε και στην προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ για πρόσληψη 1500 αστυνομικών, λέγοντας ότι για να το κάνει αυτό, εφόσον υποστηρίζει το 1 προς 5 για το Δημόσιο, θα πρέπει να απολύσει 7.500. «Είναι εξώφθαλμα ψευδέστατη η πρακτική και η πολιτική της ΝΔ» υπογράμμισε.

Καταλήγοντας ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε επιτεύγματα της κυβέρνησης και εξήγησε ότι η υποψηφιότητά του έχει τον χαρακτήρα της επιδοκιμασίας της προσπάθειας στο ασφαλιστικό και την κοινωνική πολιτική, που στήριξε ως υφυπουργός.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιώργος Κονταρίνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος