Περιοδεία του Α. Τσίπρα στο νομό Ηλείας – “Προτεραιότητά μας το συμφέρον της κοινωνίας”

Συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους εργαζομένων στα νοσοκομεία του νομού Ηλείας, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει σήμερα στην περιοχή. Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε πυρά στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά, λέγοντας πως ο νομός Ηλείας είναι ξεχασμένος από τους σημερινούς κυβερνώντες και “γι’αυτό αυτό είμαι εδώ για να αναδείξουμε τα προβλήματα αυτά”, όπως είπε.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην υποστελέχωση των μονάδων Υγείας της Ηλείας και στα προβλήματα, που οξύνθηκαν λόγω της πανδημίας. Σε συνάντηση που είχε με φορείς της περιοχής, ζήτησε να παγώσει η απόφαση του Πανεπιστημίου Πατρών για την κατάργηση των 4 τμημάτων και ανέφερε: “Δεν ζητώ απαντήσεις από τον κύριο Καραμανλή και την κυρία Κεραμέως, ζητώ απαντήσεις από τον ίδιο τον κύριο Μητσοτάκη. Κατέθεσα για τρίτη φορά επίκαιρη για τα θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ελπίζω να μην κρυφτεί ο κ. Μητσοτάκης και να δώσει απαντήσεις”.
Σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου, επισήμανε ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί ο δρόμος το 2026, στερώντας από την περιοχή μια δίκαιη και ισότιμη προοπτική ανάπτυξης.

Ο Αλέξης Τσίπρας περπάτησε στον πεζόδρομο της πόλης, συνομίλησε με δεκάδες πολίτες για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή, ακούγοντας και τα παράπονά τους αλλά και την αγωνία τους για την οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζουν.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος