ertnews.gr

Παφίλης: Τώρα είναι η ώρα για να ψηφίσει ο λαός ΚΚΕ (audio)

03/07 13:04
Παφίλης: Τώρα είναι η ώρα για να ψηφίσει ο λαός ΚΚΕ (audio)

Ο πρωθυπουργός χθες στη συνέντευξη στον Σκάι, υπερασπίστηκε όλο το αντιλαϊκό έργο της κυβέρνησης και προδιέγραψε ότι εάν θα ήταν κυβέρνηση και πάλι, θα συνέχιζε στην ίδια κατεύθυνση.  Ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, στο Βόρειο τομέα της Β’ Περιφέρειας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή, τόνισε ότι «τίποτα το καινούργιο δεν πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, και μάλιστα σε πάρα πολλά θέματα που υποτίθεται ότι έχει κάποια καλύτερη πολιτική, όπως π.χ. επιχειρηματικότητα εργατικά δικαιώματα κλπ. Ο λαός πρέπει να βγάλει το συμπέρασμα, από την ίδια τη ζωή του, πώς έζησε αυτά τα τελευταία χρόνια, να εκτιμήσει ότι ο κ. Τσίπρας συνέχισε αυτό που σταμάτησαν οι προηγούμενοι, φέρνοντας το τρίτο μνημόνιο».

Ο κ. Παφίλης τόνισε ότι «τώρα είναι η ώρα για να πει ο λαός ΚΚΕ, γιατί κάθε μέρα βλέπουμε εκτός από τον κ. Τσίπρα, τον  κ. Μητσοτάκη, την κ. Γεννηματά, τώρα και τον κ. Βαρουφάκη, ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει”. Πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένα πλαίσιο συμφωνημένο από αυτά τα κόμματα, για το ποια πολιτική θα ακολουθήσουν. Και αυτή θα είναι η ίδια πολιτική της λιτότητας, είναι το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, ότι θα συνεχισθεί ο εργασιακός μεσαίωνας, ήδη ο ΣΕΒ με ανακοίνωσή του ζητάει μείωση του μισθολογικού κόστους)».

Ο κ. Παφίλης κατέληξε λέγοντας ότι «σε αυτές τις εκλογές έχουμε τέσσερα μνημονιακά κόμματα, αλλά και δύο φασιστικοδεξιά που αυτά τα τελευταία πρέπει να μείνουν εκτός Βουλής και το ΚΚΕ.  Ο λαός πρέπει να ψηφίσει σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη και καλούμε όλους τους ανθρώπους, που εκτιμούν το ΚΚΕ και ξέρουν ότι όσο πιο ισχυρό είναι τόσο πιο ισχυρός είναι ο λαός, να μην διστάσουν και τις διαφορές θα τις βρούμε στη διάρκεια του αγώνα».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Ευαγγελία Μπαλτατζή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version