Ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές εκστρατείες με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Τις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες τους έκαναν την Παρασκευή 19/5 οι πολιτικοί αρχηγοί. Στο νήμα της προεκλογικής κούρσας ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τόνισε πως ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ εγγυάται την σταθερότητα και κάνει σκληρή κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για ένα τοξικό δίπολο που οδηγεί την χώρα ξανά στον γκρεμό.

Μιλώντας στο Σκάι FM, ανέφερε πως: «Δεν πρόκειται να βάλω την υπογραφή μου σε κυβέρνηση η οποία θα είναι μόνο για τις καρέκλες και διανομή εξουσίας χωρίς προοπτική. Ας κάνουμε μια νέα αρχή , μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα είναι ανάχωμα και στον πελατειακό ελιτισμό του κ. Μητσοτάκη και στον ακραίο λαϊκισμό του Τσίπρα. Σας λέω αν ο κ. Μητσοτάκης συνεχίσει τα ίδια μας πάει στα βράχια όπως μας πήγαινε ο Καραμανλής».

Το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα με ανάρτηση του στο τουίτερ εύχεται καλή επιτυχία στο ΠΑΣΟΚ.

Μηνύματα προς τους ψηφοφόρους στέλνουν λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.

Η προεκλογική εκστρατεία του ΚΚΕ έκλεισε με ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, στον Πειραιά, με το Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ να επισημαίνει: «Να μην πέσει πάλι σε αυτή την παγίδα, στο ψεύτικο δίλημμα ,τελικά τον εκβιασμό και ο λαός και η νεολαία ιδιαίτερα να μην διαλέξει το μικρότερο κακό αλλά και να διαλέξουν το καλύτερο καλό και το καλύτερο καλό εμείς λέμε ότι είναι το ΚΚΕ».

Ενίσχυση της Ελληνικής Λύσης ζήτησε ο Κυριάκος Βελόπουλος: «Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές. Η αποχή είναι ψήφος στη ΝΔ. Καλούμε επίσης τους πατριώτες Έλληνες να ψηφίσουν Ελληνική Λύση. Διότι κάθε ψήφος σε μικρό κόμμα ουσιαστικά είναι ψήφος στη ΝΔ».

Ο προεκλογικός αγώνας του ΜΕΡΑ 25 ολοκληρώθηκε με ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αθήνα στην Πλατεία Κοτζιά, ο οποίος τόνισε πως: «Έχουμε το χρέος της ανυπακοής και της ανατροπής στην παράδοση αυτού του τόπου, γιατί έχουμε την υποχρέωση να ακυρώσουμε το τοξικό ψεύδος ότι δεν υπάρχει εναλλακτική σε αυτά που σκοτεινιάζουν τον νου των πολλών».

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την ώρα της κάλπης.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος