ertnews.gr

Ο Π. Σκουρλέτης στο Πρώτο (audio)

07/09 13:03
Ο Π. Σκουρλέτης στο Πρώτο (audio)

«Δεν είμαστε παντρεμένοι με καμία θέση. Σημασία έχει να λειτουργούμε όλοι με ένα συντεταγμένο και δημοκρατικό τρόπο για να βγάζουμε τα σωστά συμπεράσματα» απάντησε στην ερώτηση εάν αισθάνεται πικρία ο πρώην γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στη Μαρία Γεωργίου και το Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Σε ερώτηση για το πότε έγινε η καταληκτική συζήτηση με τον κ. Τσίπρα για την αντικατάστασή του ο κ. Σκουρλέτης είπε «εγώ θεωρούσα ότι πηγαίνοντας για το συνέδριο ήταν λογικό να μπούμε σε μία λογική ανάδειξης νέου προσώπου για την ΚΕ και αυτό ήταν μια κοινά αποδεκτή εκτίμηση και του κ. Τσίπρα και δική μου. Το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε το συνέδριο λόγω κορωνοιού, μας ανάγκασε να κάνουμε έναν ανασχεδιασμό σε όλες μας τις χρεώσεις»

Σε ερώτηση εάν ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες εσωκομματικές διαδικασίες ο κ. Σκουρλέτης είπε «εάν θέλετε να πείτε ότι αιφνιδιαστικά το μάθαμε όλοι αυτό είναι υπαρκτή διάσταση και αποτέλεσε και αντικείμενο συζήτησης και στην ΚΕ, ότι ίσως θα έπρεπε με έναν πιο οργανωμένο και συλλογικό τρόπο να έχει γίνει αυτή η συζήτηση»

Σε ερώτηση για το λεγόμενο μαξιλάρι είπε ότι «αυτή η συζήτηση εκ των υστέρων έχει την αξία της αλλά θα είχε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαμορφωνόταν. Οι αποφάσεις ήταν συλλογικές, η (τότε) κυβέρνηση είχε Πρωθυπουργό, Υπουργό Οικονομικών, είχε Υπουργούς και εάν ανοίξει που θα έπρεπε να ανοίξει δε θα αφορούσε μόνο το μαξιλάρι αλλά και άλλες πλευρές και θυμάμαι πάρα πολλούς από αυτούς που σήμερα υπαινικτικά μιλάνε να λένε τότε πράγματα».

Πηγή:Πρώτο Πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version