ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει την ίδια «καραμέλα» για προβοκάτορες – Συνεχίζει να καλύπτει την ανομία

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει την ίδια «καραμέλα» για προβοκάτορες και συνεχίζει να καλύπτει την ανομία» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει «εμείς θα επιμένουμε να ρωτάμε ευθέως: Ο χώρος του ΑΠΘ που βρισκόταν υπό κατάληψη επί 34 χρόνια και φυλάνε οι αστυνομικοί για να μην γκρεμιστεί ξανά με βαριοπούλες, πρέπει να γίνει βιβλιοθήκη όπως θέλει η ακαδημαϊκή κοινότητα ή όχι; Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει θέση καθημερινά. Δεν είναι με τη βιβλιοθήκη, αλλά με τις βαριοπούλες».

Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα τη βεντέτα με τους φοιτητές και τη νέα γενιά

«Με αυτά που γίνονται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με μία κυβέρνηση που λειτουργεί με όρους βεντέτας απέναντι στη νέα γενιά, κινδυνεύουμε κάθε μέρα να έχουμε νεκρό», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5 FM». Σημείωσε ακόμα ότι «η αστυνομία λέει αστείες αιτιολογίες, είδαμε χθες μια ανακοίνωση που θύμισε τα όσα έλεγε η αστυνομία στην περίφημη υπόθεση της ζαρντινιέρας».

«Οι χθεσινές εικόνες είναι δομικό χαρακτηριστικό της κυβερνητικής πολιτικής. Η ΝΔ έχει επιλέξει από την πρώτη στιγμή, να εμφανίσει την “ασφάλεια” ως ένα πεδίο απλής, γυμνής καταστολής», σημείωσε.

Πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσαν τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος