ertnews.gr

Ν. Παπαθανάσης στην ΕΡΤ: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με μέτρα τις επιχειρήσεις (video)

06/02 13:57
Ν. Παπαθανάσης στην ΕΡΤ: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με μέτρα τις επιχειρήσεις (video)

Eurokinissi

Πρώτα από όλα η δημόσια υγεία είπε στην εκπομπή ΕΡΤ Σαββατοκύριακο, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την αγορά, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Όσο για το click-away, στο οποίο επιστρέφει η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων επισήμανε ότι το πρότειναν οι επιδημιολόγοι “προκειμένου να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να έχουμε μια διάρκεια”.

“Είναι ένας τρόπος, ο οποίος λειτούργησε στη διάρκεια των γιορτών, έφερε κάποιο τζίρο. Σαφώς αυτός ο τζίρος είναι υποσύνολο από τον αναμενόμενο μέσα σε μια φυσιολογική λειτουργία. Στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός, όπου θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τους κλάδους που έχουν πληγεί ιδιαίτερα”, τόνισε.

“Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τις επιχειρήσεις με μέτρα” διαβεβαίωσε ο κ. Παπαθανάσης και επισήμανε πως “ήδη ανακοινώθηκε ένα πρόγραμμα δανειοδότησης, με μεγάλη στήριξη του ελληνικού δημοσίου 80%, θα τρέξει και ένα πρόγραμμα επιδότησης των τόκων για τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και έρχεται και το πρόγραμμα “Γέφυρα” για τα επιχειρηματικά δάνεια”.

Πηγή: ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version