Ν. Κεραμέως: “Η ΝΔ διαφωνεί με το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής” (audio)

Η Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων , μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Αναφερόμενη στις αντιδράσεις συλλόγων γονέων ,για να μη φοιτήσουν προσφυγόπουλα σε δημοτικά σχολεία η κα Κεραμέως είπε «υπάρχουν δομές που τα προσφυγόπουλα έχουν γίνει δεκτά από το σύνολο της κοινότητας και σε άλλα που υπάρχουν προβλήματα. Πρέπει να διευθετηθούν τα προβλήματα και να δρομολογηθεί η εκπαίδευση των προσφυγόπουλων».

Η Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ εξήγησε ότι το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης ασχολείται με όλα τα θέματα που αφορούν την κοινωνία και ένα από αυτά είναι και το καθεστώς υιοθεσίας, αλλά και ο θεσμός της Αναδοχής. Συγκεκριμένες προτάσεις υπάρχουν «ώστε να φτιαχτεί ένα σοβαρό μητρώο, το οποίο να καταγράφει τα παιδιά προς υιοθεσία , τους γονείς οι οποίοι θα έχουν ήδη περάσει από τους ελέγχους των διαφόρων υπηρεσιών. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται αφού βρεθεί το παιδί, γιατί τότε έχουμε περαιτέρω καθυστέρηση» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση, αν θα πρέπει να κλείσει η διαπραγμάτευση η Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ εξήγησε ότι είναι «απαραίτητο να κλείσει η αξιολόγηση . Όσο περνάει ο καιρός η Ελλάδα είναι σε δυσχερέστερη θέση» ενώ ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ «δεν θα βάλει πλάτη γιατί διαφωνεί με το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής» .

Σχετικά με το αίτημα της ΝΔ για εκλογές η Νίκη Κεραμέως δήλωσε, «τη ΝΔ δεν την συμφέρουν εκλογές γιατί δεν θέλει να παραλάβει αυτή την δραματική κατάσταση της χώρας. Εκλογές χρειάζεται η χώρα γιατί η ζημία είναι τεράστια».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος