ertnews.gr

Μοροπούλου:Με το που θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου θα επιστρέψω τα ποσά(audio)

24/06 11:10
Μοροπούλου:Με το που θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου θα επιστρέψω τα ποσά(audio)

Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας έθεσε εαυτόν η καθηγήτρια του Μετσόβειου Τόνια Μοροπούλου μετά την αποκάλυψη ότι λάμβανε επί 7 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της ως άγαμη θυγατέρα. Ωστόσο η κυρία Μοροπούλου είπε στο Α` πρόγραμμα πως η ΝΔ γνώριζε το γεγονός όταν της έκανε την πρόταση να είναι υποψήφια. Η Εφη Αχτσιόγλου συγκρίνει τις περιπτώσεις Μοροπούλου-Λοΐζου.

Δεν μπορούσα να δεχθώ να συνεχιστεί  η σπίλωση  του ονόματός  μου, ούτε να δεχθώ να βλάψει αυτή η υπόθεση τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές, δήλωσε στη Φωνή της Ελλάδας και στο Πρώτο Πρόγραμμα η Τόνια Μοροπούλου, στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο.

Δεν δέχομαι καμιά σκιά. Με το που θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου θα επιστρέψω, την άλλη μέρα, τα ποσά, ξεκαθάρισε. Όλη η υπόθεση γίνεται στο πλαίσιο ενός πολέμου λάσπης και αποπροσανατολισμού για πολιτικούς λόγους. Η περίπτωσή μου δεν έχει καμιά σχέση με την περίπτωση της Μυρσίνης Λοϊζου, υπογράμμισε η κ. Μοροπούλου.

Η Εφη Αχτσιόγλου

Στο θέμα της Τώνιας Μοροπούλου αναφέρθηκε με tweet, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου, κάνοντας την σύγκριση με την αντίστοιχη αντιμετώπιση που είχε από τα ΜΜΕ η Μυρσίνη Λοΐζου.

Αναφέρει η κ. Αχτσιόγλου: «Είμαι περίεργη να δω αν σήμερα τα δελτία θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία όπως στο παρελθόν και θα αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο (3ήμερο…) στην υπόθεση της κ. Μοροπούλου. Η ίδια εξάλλου επανήλθε λέγοντας ότι η ΝΔ ήταν ενήμερη για τα πάντα όταν την επέλεγε».

Πηγές:  ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα/ Φωνή της Ελλάδας

Ρεπορτάζ: Κώστας Κωνσταντόπουλος

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Χρήστος Μπόνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version