ertnews.gr

Μ. Δημητρακόπουλος: «Βόμβα ψεύδους» οι ισχυρισμοί του Πολωνού Ευρωβουλευτή για την Εύα Καϊλή

Μ. Δημητρακόπουλος: «Βόμβα ψεύδους» οι ισχυρισμοί του Πολωνού Ευρωβουλευτή για την Εύα Καϊλή - «Η κ. Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω»
26/01 18:38
Μ. Δημητρακόπουλος: «Βόμβα ψεύδους» οι ισχυρισμοί του Πολωνού Ευρωβουλευτή για την Εύα Καϊλή

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο ισχυρισμός Πολωνού ευρωβουλευτή πως η Εύα Καϊλή παρακολουθείτο από τη βελγική αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών-μελών για πιθανές σχέσεις με τη Ρωσία. Άμεση ήταν η απάντηση του δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, που μιλά για «βόμβα ψεύδους» και απειλεί με μηνύσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μ. Δημητρακόπουλου: 

Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία , που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καΐλη στον Παναμά, νέα  «βόμβα» ψεύδους «συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο! Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημόσια δυσφημεί την κυριά Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα». Τα ανωτέρω είναι ψεύδη, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η κ. Εύα Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version