Λοβέρδος από Κέρκυρα: Οι επόμενες εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρία

“Δεν με νοιάζει ο κάθε πολίτης τί κόμμα υποστηρίζει, θέλω όλοι να προσέλθουν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ”, δήλωσε από την Κέρκυρα ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος τόνισε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για το κόμμα του και πως δε θα υπάρξει άλλη.

“Δεν με νοιάζει ο κάθε πολίτης τί κόμμα υποστηρίζει, θέλω όλοι να προσέλθουν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ”, δήλωσε από την Κέρκυρα ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος τόνισε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για το κόμμα του και πως δε θα υπάρξει άλλη: “Εάν στις διπλές εκλογές που θα γίνουν το 2023 ή και το τέλος του 2022 όπως εγώ θεωρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί ως δεύτερο κόμμα με ποσοστά μεγάλα στο 30% που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές, εμείς τελειώσαμε”.

Λοβέρδος από Κέρκυρα: Οι επόμενες εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρίαΟ Α. Λοβέρδος, μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών του το βράδυ της Κυριακής στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν την άλλη Κυριακή στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ μαζικά, αναφέροντας ότι δεν υφίσταται καμία τυπική υποχρέωση για να ψηφίσουν παρά μόνο ταυτότητα και τα 3 ευρώ συμμετοχής. Επανέλαβε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα αν ψηφίσουν στις κάλπες ψηφοφόροι άλλων κομμάτων αλλά το αντίθετο.
Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, είπε πως τον χαροποιούν διότι οι περισσότερες τον φέρνουν πρώτο σε όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο, τόνισε ότι δεν είναι κάτι που είναι βέβαιο καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένο εκλογικό σώμα το οποίο οι δημοσκόποι μπορούν να μετρήσουν.

Για το ενδεχόμενο διαρχίας στο ΚΙΝΑΛ

Επανέλαβε ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να εκτιμήσουν σοβαρά το ότι θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα το να μην είναι βουλευτής ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καθώς δεν θα μπορεί να σηκώσει το βάρος της αντιπαράθεσης στη Βουλή απέναντι σε Μητσοτάκη και Τσίπρα, ενώ προσέθεσε πως το να το υπογραμμίζει αυτό, είναι θεμιτό – όπως είναι θεμιτό συνυποψήφιοί του να δηλώνουν ότι θα πρέπει να έρθει η νέα γενιά στην ηγεσία του κόμματος ως σχόλιο για το ότι ο ίδιος είναι 65 ετών.

Για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Έκανε λόγο για σοκαριστικές εξελίξεις όσον αφορά την ασθένεια και το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, αναφέροντας ότι δεν γνώριζε την κατάστασή της και μερικές μόνο εβδομάδες πριν, συνεργαζόταν μαζί της και φαινόταν μια χαρά.

Για την υπόθεση της Novartis

Λοβέρδος από Κέρκυρα: Οι επόμενες εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρίαΌσον αφορά τα δημοσιεύματα που φέρουν την Εισαγγελέα να προτείνει την παραγραφή της υπόθεσης Novartis για τον ίδιο, ανέφερε ότι αυτά είναι θέματα της Δικαιοσύνης και πως ο ίδιος δεν είχε δεχθεί την ασυλία που του προσέφεραν τρία κόμματα. Είπε πως ο ίδιος θα πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, αναφερόμενος σε σκευωρία, όπως τη χαρακτήρισε, που τον ενέπλεξε στην υπόθεση: “Εγώ ζήτησα να υπάρχει στη δική μου υπόθεση ο μεγεθυντικός φακός της Δικαιοσύνης και αρνήθηκα την ασυλία. Είναι τιμή μου που θέλησα η Δικαιοσύνη να είναι ο μεγεθυντικός φακός για να φανεί η αλήθεια. Και παρότι τώρα έχουμε μια άλλη διαδικασία, δεν θα πάψω να το επαναλαμβάνω: θα το πάω μέχρι τέλους. Δεν ξεχνάω ποτέ και τίποτα. Άλλο αυτό όμως και άλλο να καθορίζουν αυτά την πολιτική μου τοποθέτηση. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί που έκαναν αυτή τη σκευωρία, είναι υπόδικοι ή, μάλλον, κατηγορούμενοι όλοι τους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος