Κριτική της αντιπολίτευσης στην ομιλία Τσίπρα (video)

Βασιλιά του ψεύδους, του λαϊκισμού και της προπαγάνδας, χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ, με αφορμή την ομιλία του στο SPD.

Επίσης, με δηκτικό τρόπο πηγές της ΝΔ σχολίασαν την αναφορά του πρωθυπουργού στο δημοψήφισμα, ενώ και νωρίτερα η αξιωματική αντιπολίτευση είχε ασκήσει δριμεία κριτική επικαλούμενη 4 άρθρα του διεθνούς τύπου, που όπως σημειώνει αποκαλύπτουν τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας.

Για υποκρισία και φαρισαϊσμό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα αλλά και την παρέμβαση που επίσης έκανε στο συνέδριο των γερμανών σοσιαλδημοκρατών ο ευρωβουλευτής Δημ.Παπαδημούλης.
Το πρωί είναι σφιχταγκαλιασμένοι με το ακροδεξιό μόρφωμα Καμμένου  και το απόγευμα παριστάνουν τους προοδευτικούς, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οι γονυκλισίες του κ. Τσίπρα, μπροστά στην αμαρτωλή γερμανική σοσιαλδημοκρατία είναι αποκαλυπτικές, ανέφερε από το Ηράκλειο, όπου πήρε μέρος σε κομματική σύσκεψη, ο γεν. γραμματέας του ΚΚΕ.

Δείχνουν την πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και τον θανάσιμο εναγκαλισμό του με τους συνεργάτες της Μέρκελ, όλους αυτούς δηλαδή που με τις πολιτικές τους θεριεύουν την ακροδεξιά και τον φασισμό, πρόσθεσε ο κ.Κουτσούμπας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: ΝΔ: Βασιλιάς του ψέματος, του λαϊκισμού και της προπαγάνδας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος