ertnews.gr

Κρήτη – K. Βελόπουλος: “Στη βούληση του πολίτη ο εμβολιασμός”

09/07 13:52
Κρήτη – K. Βελόπουλος: “Στη βούληση του πολίτη ο εμβολιασμός”

Υπέρ των φαρμάκων, ως απάντηση στην επέλαση της Πανδημίας τάχθηκε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”, μιλώντας σήμερα στο Ηράκλειο.
Σε ερώτηση της ΕΡΤ, ότι πιθανά η θέση αυτή του κόμματος μπορεί να αποτρέψει πολλούς από τον εμβολιασμό, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε πως δεν αποτρέπει κανέναν από το να εμβολιαστεί “αρκεί να το πράττει με πλήρη συνείδηση” και αφού έχει σταθμήσει ορθά τα δεδομένα που αφορούν τον ίδιον και τον περίγυρο του.

Στο ίδιο θέμα, άσκησε κριτική σε φορείς της Εκκλησίας, οι οποίοι όπως είπε “σπεύδουν να προτρέψουν το Ποίμνιο τους να εμβολιαστεί, ξεχνώντας πως ο εμβολιασμός δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των… Δέκα Εντολών”.

Στο ζήτημα της Οικονομίας, ο Κυριάκος Βελόπουλος στάθηκε επικριτικός απέναντι στο κυβερνητικό επιτελείο, αναφέροντας πως τα περί αύξησης των καταθέσεων, δεν αφορούν χρήματα που προέρχονται από την ανάπτυξη, αλλά την παραμονή εισοδημάτων στις Τράπεζες εξαιτίας της αδυναμίας “κίνησης” τους λόγω των lock downs.

Ανέφερε δε πως το Ελληνικό Κράτος πρέπει κάποια στιγμή να πάψει να στηρίζεται “μόνο στον Τουρισμό και να αναπτύξει πλήρως όλες τις παραγωγικές του δυνατότητες”.
Νωρίτερα ο κ Βελοπουλος περπάτησε στο κέντρο του Ηρακλείου συνομιλώντας με καταστηματάρχες και πολίτες.

Ρεπορτάζ :Γιώργος Παπαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version