ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση εμπαίζει το ΕΣΥ και τους πολίτες με τη νομοθετική της πρακτική

Με αφορμή τον ένα χρόνο από την πανδημία ο Ανδρέας Πουλάς, Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής, καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για τις επιλογές της.

Όπως ανέφερε ο κ. Πουλάς: “Μετά από ένα χρόνο κυβερνητικής ολιγωρίας και αστοχίας στην αντιμετώπιση της πανδημίας η κυβέρνηση συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη πολιτική και τις αμφιλεγόμενες και προκλητικές της αποφάσεις.

Με το νομοσχέδιο «σκούπα» που ψηφίστηκε εχθές δεν ξέχασε φυσικά να κάνει δωράκι στις ιδιωτικές κλινικές. Αφού επιμένει να κρατάει τον ιδιωτικό τομέα covid free φροντίζει να νομοθετήσει και το ακατάσχετο και αφορολόγητο της αποζημίωσής του σε περίπτωση αναγκαστικής του δέσμευσης.

Επιπλέον, η κυβέρνηση αφού απέτυχε από μόνη της στην επιδημιολογική επιτήρηση της χώρας αποφάσισε να ζητήσει τη συνδρομή των πολιτών πετάγοντάς τους το μπαλάκι της εξέτασης για covid με τα self test και τα rapid test.

Τελικά ο μόνος τρόπος διακυβέρνησης της χώρας για τη Νέα Δημοκρατία είναι μέσω της ατομικής ευθύνης των πολιτών. Η ανευθυνότητα και η ανικανότητα της περισσεύουν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος