Κ. Τζαβάρας: Το σύστημα ασφάλισης που προτείνουμε το έχει ήδη υιοθετήσει ο ελληνικός λαός (audio)

Ο Κώστας Τζαβάρας υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με την ΝΔ, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό»), στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

«Δεν αλλάζει ο λαός σε τόσο μικρό διάστημα» είπε ο κ. Τζαβάρας  και συνέχισε: «Η αποδοκιμασία της Κυβέρνησης πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μπορούμε να πιστεύουμε σύμφωνα με τα δημοσκοπικά στοιχεία ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη».

Σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει τόσο πολύ αποσταθεροποιηθεί ως προς την θέαση που είχε διαμορφώσει, της πολιτικής πραγματικότητας, ώστε να εκφράζει απόψεις οι οποίες δεν μπορούν να θεωρηθούν ορθολογικές. Ο κ. Τσίπρας,στα πλαίσια της προπαγάνδας, είχε φτάσει σε σημείο να συκοφαντεί τον κ. Μητσοτάκη ότι είναι εκπρόσωπος της Ακροδεξιάς».

Ο κ. Τζαβάρας τόνισε ότι όσον αφορά το ασφαλιστικό «εμείς δεν δαιμονοποιούμε τα ιδιωτικά. Δεν το έχει καταλάβει ο κ. Τσίπρας αλλά ήδη το έχει υιοθετήσει ο ελληνικός λαός. Αυτό το σύστημα το οποίο λέει ο κ. Μητσοτάκης είναι δεδομένο ότι ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Όλοι αυτοί είναι ακροδεξιοί και οπαδοί του Πινοσέτ » αναρωτήθηκε ο Βουλευτής.

Κληθείς να σχολιάσει την αποκάλυψη επιστολής του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ Κώστα Καραμανλή προς τον Αμερικανό πρόεδρο Τζωρτζ Μπους το 2005, με την οποία φέρεται να αποδέχεται τον όρο σκέτο «Μακεδονία», για το γειτονικό κράτος, επεσήμανε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν είναι τόσο το  όνομα αυτό που αποτελεί την υπερβολικά εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος παραχώρηση που έκανε στα Σκόπια. Εκείνο το οποίο στιγματίζει την συμπεριφορά του σε αυτό το μείζον εθνικό θέμα, είναι ότι αν και δεν ήταν υποχρεωμένος παραχώρησε όνομα Έθνους».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος