ertnews.gr

Κ. Μητσοτάκης: «Κάποιοι κρύβουν την ευθύνη τους στη λάσπη» (video)

18/11 12:57
Κ. Μητσοτάκης: «Κάποιοι κρύβουν την ευθύνη τους στη λάσπη» (video)

Με αναφορές στα πλημμυρικά φαινόμενα στην Αττική ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο Προσυνέδριο της Ν.Δ που πραγματοποιείται στη Λάρισα. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως «κάποιοι κρύβουν τις ευθύνες τους στη λάσπη τονίζοντας πως ανακύπτουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και να αποδοθούν ευθύνες εκεί και πρέπει. Διερωτήθηκε λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης γιατί δεν ολοκληρώθηκαν τα σχέδια διαχείρισης πλημμυρών, γιατί «η Περιφέρεια Αττικής δεν προχώρησε σε αντιπλημμυρικά έργα. Γιατί δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα στο βουνό πάνω από τη Μάνδρα; Τι έκανε η πολιτική προστασία; Τι πήγε λάθος και δεν ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι;»

Με επίκεντρο τους αγρότες και την ανάπτυξη στην περιφέρεια, διεξάγεται το 5ο προσυνέδριο της Ν.Δ. Στο πλαίσιο της στρατηγικής άμεσων παρεμβάσεων στην κοινωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξειδικεύει τις προτάσεις του για την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα, ώστε η γεωργία και η κτηνοτροφία να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, να προσελκύσουν επενδύσεις και να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

Την ενεργοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για την Δυτική Αττική ζήτησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέρνερ και η ΝΔ προωθεί πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1,ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version