ertnews.gr

Κ. Μητσοτάκης: Εθνική καταστροφή μια ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμή (video)

25/04 22:17
Κ. Μητσοτάκης: Εθνική καταστροφή μια ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμή (video)

Eurokinissi-ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμή θα είναι εθνική καταστροφή, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Καζάκου με τίτλο η “Δραχμή Δεν (θα) είναι λύση”, που αναφέρεται στις οικονομικές και πολιτικές επιπτώσεις της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην άνοδο του ευρωσκεπτικισμού στην χώρα μας και την συνέδεσε με την παρατεταμένη οικονομική κρίση. “Όσο η κρίση παρατείνεται αναίτια, οι απόψεις που θα υποστηρίζουν την επάνοδο στην δραχμή θα αυξάνονται. Η δραχμή συνιστά την επιλογή όσων δεν βλέπουν προοπτική, είναι μία επιλογή παραίτησης… Η έξοδος θα προκαλούσε τέτοια προβλήματα που το κόστος τους δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καμία εκλεγμένη κυβέρνηση”.

Κλείνοντας ανέφερε ότι ήλθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, όμως η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει στη έξοδο από την κρίση, είναι προϊόν της κρίσης, γι αυτό χρειάζεται πολιτική αλλαγή.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν βουλευτές και πολιτικά στελέχη μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης και ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version