Φ. Γεννηματά: Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ φωτίζει τον δρόμο μας (video)

Μηνύματα εντός και εκτός του κόμματος στέλνει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στα ΝΕΑ.

Η Φώφη Γεννηματά εγγυάται την πορεία συνεχούς ανόδου και νίκης και διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί η παράταξη σε πολίτικο παράρτημα άλλων κομμάτων.

«Όσοι βάλαμε πλάτη, ενώσαμε δεν διαιρέσαμε, προσθέσαμε δεν αφαιρέσαμε. Κάναμε τον κόσμο να νοσταλγεί και όχι να βρίζει το ΠΑΣΟΚ. Η παράταξή μας μεγαλώνει από αναμέτρηση σε αναμέτρηση» τονίζει.

Όταν καλείται να σχολιάσει τις θέσεις που παρουσίασε ο συνυποψήφιος της Ανδρέας Λοβέρδος σημειώνει: «Κανείς δεν θα συνεχίσει να πορεύεται κρυπτόμενος. Ούτε είναι αποδεκτό υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, να αντιπολιτεύεται το κόμμα του και όχι την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κανένας δεν θα ξεγελάσει τον κόσμο της παράταξης».

Σε ερώτηση για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι «Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έφυγε και ο ήλιος του φωτίζει το δρόμο μας».

Ασκεί σκληρή κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορεί για τυχοδιωκτισμό λέγοντας ότι «δείχνουν την πολιτική τους φτώχεια μιμούμενοι χρώματα και συνθηματα». Αλλά και στην κυβέρνηση ότι «έχει δείξει πια το βαθιά συντηρητικό πρόσωπο της».

Οι εσωκομματικές διεργασίες εντείνονται, τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα του κόμματος παρουσιάζουν και οι άλλοι 3 υποψήφιοι οι κύριοι Λοβέρδος, Ανδρουλάκης και Καστανίδης.

Στις 3 Οκτωβρίου στην Κεντρική Επιτροπή θα αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα. «Ολα θα γίνουν με βάση το καταστατικό» δηλώνει στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης και λέει ότι η εκλογή αρχηγού θα γίνει εντός του 2021.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος