Ελληνική Λύση για δηλώσεις Σκρέκα: Οι ανακοινώσεις του συνιστούν ομολογία αποτυχίας και ανικανότητας

Έντονη κριτική άσκησε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης με αφορμή τα δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την πιθανότητες για διακοπές ρεύματος ή ρεύμα με «δελτίο».

Η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «οι ανακοινώσεις αυτές συνιστούν ομολογία αποτυχίας και ανικανότητας. Κριτήριο επιτυχίας μίας κυβέρνησης είναι η αδιάλειπτη παροχή φθηνού ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ώστε να προστατευθεί η κοινωνία και η ελεύθερη οικονομία.

Η Ν.Δ. αντί να διαφυλάξει το εθνικό συμφέρον, εκμεταλλεύεται το «χαλί» που έστρωσαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣυΡιζΑ ώστε να εξασφαλίσει τα πλούτη των καρτέλ, οδηγώντας τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

Για την Ελληνική Λύση, η «σωστή πλευρά της ιστορίας» είναι αυτή που βάζει φαΐ στο τραπέζι του Έλληνα και εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια του έθνους. Εάν η κυβέρνηση υιοθετούσε τις προτάσεις μας εδώ και τρία χρόνια, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν ενεργειακά ανεξάρτητη, υπερήφανη και ανταγωνιστική.

Καλούμε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να μας δώσει μία τετραετία για να ανακτήσουμε την εθνική υπερηφάνεια και την κοινωνική αξιοπρέπεια.

Η δήθεν «φιλελεύθερη» κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργού ενημέρωσε τους Έλληνες ότι υπάρχει «μικρή πιθανότητα» ακόμα και επιβολής «δελτίου» στην κατανάλωση ρεύματος! Ενώ παράλληλα προανήγγειλε ακόμα και την παροχή επιδομάτων με «κλίμακα».

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες αναζητούν καυσόξυλα για να ζεστάνουν τα παιδιά τους…».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος