ertnews.gr

Εκτός Κ.Ο. ο βουλευτής Σ. Δανέλλης ανακοίνωσε “Το Ποτάμι” (video)

15/01 08:20
Εκτός  Κ.Ο. ο βουλευτής  Σ. Δανέλλης ανακοίνωσε “Το Ποτάμι” (video)

Εκτός Κ.Ο. ο Βουλευτής του Ποταμιού  ο Σπύρος Δανέλλης  ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου  Δημήτρης Τσιόρδας. Ο Βουλευτής συναντήθηκε  εχθές το βράδυ με τον Σταύρο Θεοδωράκη στον οποίο ξεκαθάρισε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Θεοδωράκης είχε ζητήσει  να ξεκαθαρίσει τη στάση του ο βουλευτής πριν ξεκινήσει η συζήτηση στη βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο κ.Τσιόρδας  επισήμανε ότι είναι απόφαση του συνεδρίου του Ποταμιού και της Κ.Ο. ότι “Το Ποτάμι” θα μείνει στην αντιπολίτευση και δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η στάση του κ. Δανέλλη είναι αντίθετη προς αυτές τις αποφάσεις υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου.

Ως προς τη θέση του  Ποταμιού  για τη συμφωνία των Πρεσπών  ο κ.  Τσιόρδας τόνισε ότι η θέση του Ποταμιού δεν αλλάζει  αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν το πολιτικό περιβάλλον πάνω στο οποίο γίνεται η συζήτηση και συνέστησε υπομονή  για τη διευκρίνηση του πώς θα συνδυαστούν αυτά τα δύο θέματα .  Προηγουμένως  χαρακτήρισε ευτελιστική  για τη πολιτική, τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη  και αφορά την ψήφο εμπιστοσύνης.

Η κυβέρνηση, είπε ο κ Τσιόρδας,  συγκροτείται πλέον από βουλευτές που προέρχονται από εδώ και από εκεί χωρίς να έχει λαϊκή νομιμοποίηση ενώ η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ είχε ανακοινωθεί προεκλογικά.

Λίγο αργότερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, έθεσε εκτός της ΚΟ του κινήματος τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version