ertnews.gr

Δ. Καμμένος: Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινώσω τη συνεργασία με τον κ. Καρατζαφέρη (audio)

15/01 12:24
Δ. Καμμένος: Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινώσω τη συνεργασία με τον κ. Καρατζαφέρη (audio)

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον κ. Καρατζαφέρη και -ευελπιστώ- ότι μέχρι τέλος του μήνα θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω τη μεταξύ μας συνεργασία, δήλωσε ο πρόεδρος της “Δύναμις Ελληνισμού”, Δημήτρης Καμμένος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή, επισημαίνοντας ότι σκοπός είναι να γίνει ένα ενιαίο πατριωτικό μέτωπο. Προχωράνε -σημείωσε- οι λίστες των υποψηφίων για να είναι πλήρη τα ψηφοδέλτια στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές.

Σε ό,τι αφορά την ένταξη του κ. Φωκά στους ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος σχολίασε λέγοντας χαρακτηριστικά: ” ο κ. Φωκάς είναι θύμα του power of love. Είναι η δύναμη της αγάπης, όλοι αγαπιόμαστε για την εξουσία. Είναι reality όλο αυτό που συμβαίνει.” Και σε ενδεχόμενο επιστροφής του στους ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος το διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να γυρίσω στους ΑΝΕΛ “, το διαψεύδω μετ` επιτάσεως, όπως διευκρίνισε. Και εκτίμησε ότι “στην επόμενη Βουλή θα υπάρχει Καμμένος, αλλά θα είναι ο καλός”.

Ο Δημήτρης Καμμένος επανέλαβε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση τώρα αν το θέλει, να πει τι γνωρίζει για την καταγγελία των 50 εκατομμυρίων ευρώ που πήρε η κυβέρνηση από τον κ. Σόρος για την συμφωνία των Πρεσπών μέσω του κ. Κοτζιά, γεγονός που συνιστά εσχάτη προδοσία. Κάτι που σημαίνει ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, -όπως είπε- η συμφωνία προέκυψε μέσα από δόλο και χρηματισμό, άρα δεν έχει καμία ισχύ, διότι είχε χρηματιστεί ο αντισυμβαλόμενος, ο κ. Κοτζιάς, αυτά είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και αν θέλει μπορεί να την ρίξει την κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Καμμένος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version