Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Δριμεία κριτική ασκεί η αντιπολίτευση στη συνέντευξη του πρωθυπουργού. «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο βασικός παράγοντας αστάθειας της χώρας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο Α’ Πρόγραμμα. Ακολούθως συμπλήρωσε πως «Κάθε μέρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μία χαμένη μέρα».

Από την πλευρά της η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη δήλωσε “υπερήφανος” που στα υπουργικά έδρανα κάθονται πολλά μέλη που “δεν είναι Ν.Δ.”, ενώ προανήγγειλε ότι ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας, η κυβέρνηση που θα σχηματίσει θα είναι “πολυκομματική”!

Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός απαξιώνει με τέτοιον τρόπο τα στελέχη της Ν.Δ., και προτιμά «αδέσποτα» της πολιτικής δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται το ίδιο του το κόμμα.

Όταν προαναγγέλλει ότι θα αναζητήσει «πολιτικούς αποστάτες» για να σχηματίσει κυβέρνηση, αποδεικνύει ότι χρησιμοποιεί τη ΝΔ ως “όχημα” προσωπικής του πολιτικής επιβίωσης.

Ένα κόμμα που δεν εμπιστεύεται ο ίδιος αρχηγός του, γιατί να το εμπιστευτούν οι πολίτες;

ΥΓ. Προφανώς η συγκεκριμένη αναφορά του πρωθυπουργού περί “διεύρυνσης”, προαναγγέλλει την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ όπου δεν θα πρέπει να απορήσουν οι ψηφοφόροι εάν στα υπουργικά έδρανα δούμε και τον κ. Καρανίκα, μετά τις πρόσφατες «διευρυνόμενες» δηλώσεις του».

Σχόλιο – απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη στο Ράδιο ΜέΡΑ για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο ραδιόφωνο του Σκάι: «Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, τα προβλήματα και η εντεινόμενη οργή του κόσμου θα τον αναγκάσουν, αργά ή γρήγορα, σε άτακτη φυγή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος