Πάτρα: Πολύ πιθανό να επιστρέψει στη ζωή απόλυτα υγιής ο μικρός Φώτης λέει ο γιατρός του (video)

Όλα πήγαν καλά, για τον μικρό Φώτη που αποσωληνώθηκε με επιτυχία χθες αργά το απόγευμα και σύμφωνα με τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών η κατάσταση της υγείας του διαρκώς καλυτερεύει.

Η μαραθώνια διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου Φώτη ξεκίνησε χθες στις 7 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 18:15 το απόγευμα, ενώ η αποθεραπεία του σύμφωνα με τους γιατρούς μπορεί να διαρκέσει για εβδομάδες, ίσως και μήνα.

Το εξαιρετικά θετικό είναι ότι ο Φώτης άνοιξε από χθες τα ματάκια του και αντιδρά στα ερεθίσματα, ωστόσο λόγω του ισχυρού σοκ που έχει υποστεί δεν έχει μιλήσει ακόμη.

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος έκανε χθες και σχετική ανάρτηση στο Facebook του δημοσιεύοντας τις ζωγραφιές των συμμαθητών του 6χρονου, μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη» αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε όλη η ΜΕΘ για τον μικρό Φώτη. Όπως εξήγησε ο κ. Ηλιάδης, «τώρα πλέον αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή απόλυτα υγιής χωρίς η όλη περιπέτεια να αφήσει επιβαρυντικά αποτυπώματα».

Πάτρα: Πολύ πιθανό να επιστρέψει στη ζωή απόλυτα υγιής ο μικρός Φώτης λέει ο γιατρός του (video)

Ο πατέρας του 6χρονου ευχαρίστησε τους γιατρούς που βρίσκονται συνεχώς πάνω από το κεφάλι του παιδιού, ενώ απαντώντας στο ερώτημα για το αν σκοπεύει να στραφεί νομικά κατά της διοργανώτριας εταιρείας των αγώνων καρτ, είπε πως δεν είναι της παρούσης. «Αυτή τη στιγμή αυτό που με απασχολεί μόνο είναι να είναι καλά ο μικρός μου Φώτης», είπε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος