ertnews.gr

Πανούσης: «Ανήκω στην κυβέρνηση, ακολουθώ την επιλογή του Πρωθυπουργού»

29/06 18:13
Πανούσης: «Ανήκω στην κυβέρνηση, ακολουθώ την επιλογή του Πρωθυπουργού»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης συνομιλεί με δημοσιογράφους μετά την εκδήλωση για την παρουσίαση του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α.), Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015.Πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Πανούση παρουσία της φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ , συνδικαλιστικών φορέων και ενώσεων απόστρατων, η παρουσίαση του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Η επιλογή του Πρωθυπουργού (σ.σ. για διεξαγωγή δημοψηφίσματος) είναι επιλογή του Πρωθυπουργού. Ανήκω σε μια κυβέρνηση και προφανώς ακολουθώ την επιλογή του Πρωθυπουργού. Αυτά τα ζητήματα θα λυθούν από τον ελληνικό λαό. Δεν έχει σημασία τι θα κάνει ο καθένας μας. Σημασία έχει πώς βλέπει ο ελληνικός λαός και πως θα δει ο ιστορικός του μέλλοντος όλη αυτή την πορεία».
Αυτό απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή Γιάννης Πανούσης, στη Βουλή, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, όταν ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης τον ρώτησε: «Τι θα ψηφίσει σ’ αυτό το δημοψήφισμα, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, σε αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μπροστά μας;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version