ertnews.gr

Παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος – Κλειστοί δρόμοι (vid)

22/07 20:31
Παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος – Κλειστοί δρόμοι (vid)

Μέλη της πανελλαδικής ομοσπονδίας παραγωγών λαϊκών αγορών κρατούν πανό μπροστά από δέματα με πορτοκάλια και μανταρίνια που έχουν αφήσει έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας τους, στην Αθήνα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015. Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών πραγματοποιούν οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι όλης της χώρας σήμερα στο Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο φορολόγησής τους και τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό που πρόκειται να τους επηρεάσουν . Στο συλλαλητήριο των αγροτών λαμβάνουν μέρος και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών καθώς και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Παναγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος με τη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων από όλη την Ελλάδα και κυρίως από την Κρήτη. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησης τους και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό. Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα, έχουν κλείσει δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και οι πωλητές και παραγωγοί Λαϊκών Αγορών, οι οποίοι καλούν σε προσυγκεντρώσεις στην πλατεία Κάνιγγος και στην πλατεία Βάθη, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα, έχουν κλείσει δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, κλειστή είναι αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα της ανόδου, η Αμαλίας στο ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου και η Σταδίου στο ύψος της οδού Αμερικής. Ανάλογα με την εξέλιξη της συγκέντρωσης, η Τροχαία πρόκειται να κλείσει κι άλλους δρόμους στο κέντρο.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version