ertnews.gr

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Στόχος είναι να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ” (Aud)

22/07 20:31
Όλγα Κεφαλογιάννη: “Στόχος είναι να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ” (Aud)

Ç âïõëåõôÞò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ¼ëãá ÊåöáëïãéÜííç ìéëÜåé áðü ôï âÞìá óôç óõæÞôçóç åðß ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ: «Ìåôáññõèìßóåéò ðïéíéêþí äéáôÜîåùí, êáôÜñãçóç ôùí êáôáóôçìÜôùí êñÜôçóçò ô ôýðïõ êáé Üëëåò äéáôÜîåéò» óôçí áßèïõóá ôçò ïëïìÝëåéáò ôçò ÂïõëÞò, ÐáñáóêåõÞ 17 Áðñéëßïõ 2015. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

“Κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία είναι ο εκλογικός στόχος του κόμματος”, εκτίμησε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, σε συνέντευξη στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη. Η ίδια επεσήμανε, πως αν ο Σύριζα αρνείται τη συνεργασία, θα την επιδιώξουν με οποιοδήποτε φιλοευρωπαϊκό κόμμα.

“Ο στόχος είναι η πρώτη θέση με σκοπό να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, ακριβώς επειδή η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι ανοιχτή στις συνεργασίες που είναι και ο μόνος τρόπος να έχουμε κυβέρνηση που θα είναι βιώσιμη και θα έχει ορίζοντα τετραετίας. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία πιστεύει στη φιλοευρωπαϊκή πορεία της χώρας”, ανέφερε η κα Κεφαλογιάννη.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version