Ολ. Γεροβασίλη στο Πρώτο: Η κυβέρνηση έχει πρόβλημα με τους αριθμούς – Πουλάει ελπίδα χωρίς σχέδιο (audio)

Απαντήσεις με «κλισέ» και απαξιωτικό τρόπο καταλόγισε στην κυβέρνηση αναφερόμενη στον σχολιασμό της κυβερνητικής εκπροσώπου περί λεφτόδεντρων στην Κουμουνδούρου αναφορικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάκαμψη της οικονομίας η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 & 96,1 και την εκπομπή «Στο Πρώτο Αλλιώς» με τη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα.

Όπως σημείωσε, «η κυβέρνηση έχει πρόβλημα και με τους αριθμούς αφού υποστηρίζει πως έχει ρίξει μέχρι σήμερα στην οικονομία 24 δισ ευρώ για την πανδημία, ενώ στην πραγματικότητα έχουν πέσει στην οικονομία περί τα 10 δισ ευρώ», ενώ για το υγειονομικό θέμα η κα Γεροβασίλη είπε, «δεν συμφωνούμε με την τακτική της κυβέρνησης να πουλάει ελπίδα χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και με το σύστημα υγείας να έχει πραγματικά καταρρεύσει, όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν διασωλημένοι ή μη εκτός ΜΕΘ». Για τα self tests μίλησε για ένα επικουρικό μέτρο που θα βοηθήσει μεν, αλλά δεν μπορεί σε αυτό να βασιστεί εξ ολοκλήρου το άνοιγμα των δομών συνεπικουρούμενο με την ατομική ευθύνη των πολιτών.

Η ίδια αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με την ψήφο των αποδήμων λέγοντας πως «ο κ. Βορίδης πετάει ένα πυροτέχνημα για να παραπλανήσει τους Έλληνες εσωτερικού και εξωτερικού, αφού δεδομένα δεν πάνε καλά οι εγγραφές στην πλατφόρμα των αποδήμων και αυτό είναι και η αιτία της στάσης της ΝΔ» και επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Αφού ακούει τόσο πολύ την κα Τσάγκρη η ΝΔ τότε ας την βάλουμε να εκπέμψει τις θέσεις μας για την ανάκαμψη της οικονομίας, όπως την παρουσιάσαμε προκειμένου να γίνουν αποδεκτές από την κυβέρνηση».

Όταν δε αναφέρθηκε στο στυγερό έγκλημα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ επέκρινε την αναφορά του Πρωθυπουργού περί ανάγκης άμεσης διαλεύκανσης της συγκεκριμένης υπόθεσης αναρωτώμενη «τι κάνει η αστυνομία, πετάει χαρταετό», ενώ κατηγόρησε τον αρμόδιο υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη ότι ασχολείται με τις πλατείες και την αστυνομία των Πανεπιστημίων και το οργανωμένο έγκλημα έχει αυξηθεί σημαντικά.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 & 96,1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος