Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Περιορίζεται η αστάθεια το επόμενο διήμερο – Επιμένουν τοπικά τα έντονα φαινόμενα (video)

Η έντονη αστάθεια των τελευταίων ωρών θα περιοριστεί κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών αλλά δεν θα εκλείψει εντελώς και θα υπάρξουν περιοχές με έντονα φαινόμενα.

Το επόμενο διήμερο-τριήμερο αν και θα υπάρξουν πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, θα έχουμε περάσματα -κυρίως από το μεσημέρι και μετά- από μπόρες και τοπικές καταιγίδες μικρής όμως διάρκειας.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στη δυτική κεντρική και τη βόρεια χώρα ενώ στην Κρήτη θα πέσει αισθητά από το επόμενο 24ωρο.

Η Αττική το πρωί θα έχει κατά διαστήματα συννεφιά με πιθανότητα για κάποιες διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες στα ανατολικά. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί άστατος σε όλο το νομό με μπόρες και διάσπαρτες καταιγίδες. Η πιθανότητα τα φαινόμενα να είναι έντονα είναι μικρή. Το βράδυ ο καιρός θα ηρεμήσει.
Οι άνεμοι πιο βόρειοι στα ανατολικά πιο νότιοι στον Σαρωνικό στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 19 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα συνεχίσουν να έχουν άστατο καιρό αλλά τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στις πιο ανατολικές-νοτιοανατολικές περιοχές της περιφέρειας. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχει συννεφιά με πιο τοπικές και εξασθενημένες μπόρες. Από το μεσημέρι και μετά οι περισσότερες μπόρες και καταιγίδες θα εντοπίζονται στα πιο δυτικά κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της περιφέρειας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν.
Οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι και η θερμοκρασία στους 18 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος