Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ομίχλες και αραιές συννεφιές τα Θεοφάνεια (video)

Ομίχλες, περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αραιές συννεφιές οι οποίες θα πυκνώνουν κατά τόπους και κατά περιόδους φέρνοντας μαζί τους βροχές, θα επικρατήσουν την ημέρα των Θεοφανείων.

Στα δυτικά θα έχουμε περισσότερες συννεφιές, ενώ πολύ λιγότερα σύννεφα στην υπόλοιπη κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Στα ανατολικά και τα νότια θα υπάρχουν παροδικές συννεφιές οι οποίες θα είναι περισσότερες στην περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα εκδηλωθούν και κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές.

Η Αττική τις πρωινές ώρες θα έχει περιορισμένη την ορατότητα και κάποιες τοπικές ομίχλες οι οποίες όμως γρήγορα θα διαλυθούν και θα δώσουν τη θέση τους σε αραιές συννεφιές, πρόσκαιρα πιο πυκνές το μεσημέρι. Όσο νυχτώνει αυτές οι συννεφιές θα πυκνώνουν χωρίς να δώσουν όμως φαινόμενα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στα υψηλά επίπεδα εξαιτίας των συνθηκών στους 6 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα ξεκινήσουν με χαμηλές νεφώσεις, τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή και ομίχλες και ενώ αυτές μέσα στην ημέρα θα γίνονται λιγότερες, θα δώσουν τη θέση τους σε αραιή συννεφιά η οποία κατά διαστήματα θα πυκνώνει όσο βαδίζουμε προς τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 4 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος