O καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια την Παρασκευή – Aπό το βράδυ και τη δυτική Ελλάδα νέα επιδείνωση (video)

Καλός ο καιρός κατά τη διάρκεια της Παρασκευής στις περισσότερες περιοχές της χώρας το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Δεν θα λείψουν και κάποια σύννεφα τα οποία θα δώσουν αρχικά στα νοτιοανατολικά κάποιες βροχές, ενώ από το βράδυ και τη Δυτική Ελλάδα θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά ο καιρός. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι το ξημέρωμα του Σαββάτου αναμένονται χιονοπτώσεις στην Δυτική Μακεδονία στις περισσότερες περιοχές τοπικά και πρόσκαιρα και αρκετά πυκνές.

Η Αττική το πρωί θα έχει τσουχτερό κρύο με τοπικές συννεφιές αλλά μέσα στην ημέρα θα επικρατήσει λιακάδα και τις νυχτερινές ώρες συννεφιά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί θα αυξήσουν και την θερμοκρασία και την σχετική υγρασία κάτι που θα βοηθήσει στο λιώσιμο του χιονιού κατά τη διάρκεια της Παρασκευής στις περισσότερες πεδινές και ημιορεινές περιοχές. Η ένταση τους θα είναι στα 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία στους 0 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα παραμείνει καλός από πλευράς φαινομένων. Ο Σάκης Αρναούτογλου συνιστά προσοχή στην πάχνη, φαινόμενο που μπορεί να είναι έντονο τις πρώτες πρωινές ώρες. Κατά τ’ άλλα η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει με λίγες αραιές συννεφιές τις πρωινές ώρες ενώ συννεφιά περιμένουμε τις νυχτερινές ώρες η οποία δεν αποκλείεται να δώσει στα ορεινά ημιορεινά τμήματα Της Πιερίας της Ημαθίας και της Πέλλας κάποιες παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι εξασθενημένοι, νότιοι στα ανοιχτά της Χαλκιδικής στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους -2 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος