Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια με παροδικές συννεφιές την Τετάρτη (video)

Οι δυνατοί βοριάδες στο Αιγαίο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και το επόμενο 24ωρο. Στην ανατολική Ελλάδα μάλιστα

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σχεδόν σε όλη τη χώρα με παροδικά αυξημένες συννεφιές σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας όπου υπάρχει η πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας τα σύννεφα θα πυκνώσουν, αλλά η ηλιοφάνεια θα διατηρηθεί στην υπόλοιπη χώρα.

Η θερμοκρασίες θα παραμείνουν χαμηλές στην ανατολική Ελλάδα όπου σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους θα υπάρχει η αίσθηση ψύχρας, όχι όμως και στη δυτική, όπου αυτές θα κυμαίνονται κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται στην Αττική από την αρχή της ημέρας με κάποια παροδικά σύννεφα κυρίως στις ορεινές περιοχές του νομού. Ο βοριάς θα διατηρηθεί ενισχυμένος κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού όπου δεν αποκλείεται να έχουμε ριπές στα 7 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν παροδικά αυξημένες συννεφιές όμως όσο βαδίζουμε προς το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει και τα όποια σύννεφα θα εντοπίζονται στα ορεινότερα τμήματα της περιφέρειας με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει τοπικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και στην περιοχή του Αγίου Όρους θα αγγίζουν τα 4 με 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 17 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος