Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια την Τρίτη (video)

Ηλιοφάνεια, καλή διαύγεια και ορατότητα, χαμηλότερη θερμοκρασία συγκριτικά με τα προηγούμενα 24ωρα, και σχετικα ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στην περιοχή του Αιγαίου ήταν τα χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα. Τις επόμενες 3 με 4 ημέρες δεν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγή, θα υπάρχουν όμως και κάποια σύννεφα τοπικά αυξημένα τα οποία ενδέχεται να δώσουν και κάποιες τοπικές μπόρες.
Εντυπωσιακή άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε πρόσκαιρα την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή, ενώ από βδομάδα θα έχουμε αλλαγή του καιρού σε φθινοπωρινό μοτίβο.

Η Αττική τις πρωινές ώρες θα έχει ηλιοφάνεια, καλή διαύγεια και ορατότητα, ενώ τις θερμές ώρες κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 20 έως τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει ηλιοφάνεια με κάποιες παροδικές συννεφιές στα πόδια της Χαλκιδικής τις πρώτες πρωινές ώρες οι οποίες θα μεταφερθούν στα ορεινά της περιφέρειας μετά το μεσημέρι.
Πρόσκαιρα βορειοδυτικός ο άνεμος το πρωί ίσως φτάσει τα 4 με 5 μποφόρ στα νότια τμήματα του Θερμαϊκού, ενώ η θερμοκρασία στους 18 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος