Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Θερμοκρασίες υπό του μηδενός την Τετάρτη – Νέες βροχές από βδομάδα (video)

Οι θυελλώδεις βοριάδες θα αρχίσουν να εξασθενούν από τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης ενώ θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές. Τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας θα σημειωθούν στο ανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία μέχρι και λίγο πριν την ανατολή του ηλίου θα πέσει ακόμα και στους -4 με -5 βαθμούς Κελσίου στο ορεινό-ημιορεινό κομμάτι της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου.
Με την σταδιακή εξασθένηση των βοριάδων προς το μεσημέρι και αργότερα η θερμοκρασία θα ανέβει μέχρι και τους 14 με 15 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια και ορατότητα, λίγες τοπικές αραιές συννεφιές και τη νύχτα ξαστεριά.
Οι άνεμοι βορειοδυτικοί στην αρχή της ημέρας στα 5 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία όμως εξασθένηση, και η θερμοκρασία στους 7 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει λιακάδα ήδη από την αρχή της ημέρας, με κάποια σύννεφα κυρίως στις ορεινές περιοχές της περιφέρειας, και ξαστεριά το βράδυ.
Ο βαρδάρης ίσως φτάσει και τα 7 με 8 μποφόρ στα ανοιχτά του Θερμαϊκού αλλά προς το μεσημέρι και μετά θα αρχίσει να εξασθενεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 5 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Νέα βαρομετρικά χαμηλά στην περιοχή της Μεσογείου αναμένεται να κάνουν τον καιρό αρκετά πιο βροχέρο την επόμενη βδομάδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος