ertnews.gr

Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Ήλιος με μεσημεριανές μπόρες και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο (video)

07/05 16:16
Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Ήλιος με μεσημεριανές μπόρες και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο (video)

Διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά και μεσημεριανές μπόρες κυρίως στα κεντρικά και νότια και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το Σαββατοκύριακο, ενώ από τη Δευτέρα περιορίζεται σταδιακά η αστάθεια με απογευματινές μπόρες κατά τόπους κυρίως στα βόρεια ορεινά και ανεβαίνει η θερμοκρασία, παραμένουν όμως οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο.

Μετεωρολόγος ΕΡΤ: Πάττυ Σπηλιωτοπούλου

ΚΥΡΙΑΚΗ

Συννεφιές κατά διαστήματα, κυρίως στα κεντρικά και νότια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με τοπικές μπόρες το μεσημέρι – απόγευμα. Ανατολικούς ανέμους 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο και βοριάδες έως 6 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο και παρόμοιες θερμοκρασίες, έως 23-25 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

Σταδιακά συννεφιές, με πιθανές τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, βοριάδες 3-5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συννεφιές κυρίως το απόγευμα, με πιθανότητα για μπόρες στα ορεινά, μεταβλητούς ανέμους 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ηλιοφάνεια με λιγότερες συννεφιές, πυκνότερες όμως κατά τόπους στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα, με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Βοριάδες έως 3-4 μποφόρ στο Ιόνιο και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ, ενώ θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία, έως 24-25 και τοπικά 26 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version