Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, προκαλεί η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. Ήταν μόλις 31 ετών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν από τις 6:30, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, έως τώρα, συνθήκες με φορτηγό. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστή την τραγική είδηση.

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Το 2015 συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» αλλά και στο επεισόδιο «Κόκκινο» της «10ης Εντολής».

Ευρύτερα γνωστός έγινε το 2016 με το ρόλο του στην κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας», όπου ενσάρκωσε το ρόλο του Κωνσταντή. Στην συνέχεια έλαβε μέρος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη,«Σέρρες»

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος