Μονεμβασιά: Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν την φονική παράσυρση των ηλικιωμένων από τον 52χρονο 

Ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία το αδιανόητο περιστατικό στη Μονεμβασιά. Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης του διπλού φονικού, παρέσυρε το πρώτο θύμα και γύρισε για να αποτελειώσει και τον δεύτερο μοτοσικλετιστή.

Υπάρχουν τουλάχιστον 4 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που λένε ότι πήγαν στο σημείο και είδαν αιμόφυρτο τον έναν από τους δύο τραυματίες. Η αστυνομία μετέβη εκεί και τοποθέτησε περιμετρικά κώνους, ενώ οι συγχωριανοί του θύματος προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως λένε όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα τους είπε ότι πονούσε στον γοφό. Ενώ μία γιατρός του χωριού είχε σπεύσει εκεί, ξαφνικά οι αστυνομικοί και οι κάτοικοι της περιοχής είδαν το λευκό αυτοκίνητο να κινείται προς το μέρος τους. Η ταχύτητα του οχήματος ήταν τέτοια που έτρεξαν όλοι για να σωθούν και δεν πρόλαβαν να απομακρύνουν από την άσφαλτο τον άτυχο 77χρονο, με αποτέλεσμα το θύμα να βρει τραγικό θάνατο, αφού το αυτοκίνητο πέρασε για δεύτερη φορά από πάνω του και τον παρέσυρε για τουλάχιστον 200 μέτρα.

Την ίδια ώρα, αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης υπέβαλε, μέσω του συνηγόρου του, ο 52χρονος κατηγορούμενος. Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, ζητεί τη μεταφορά του 52χρονου οδηγού στο ψυχιατρείο και ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του πάσχει από μανιοκατάθλιψη. Ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι η άμεση μεταφορά του εντολέως του στο ψυχιατρείο Τριπόλεως είναι απαραίτητη, ώστε να υπάρχει τεκμηριωμένη γνωμάτευση για την ψυχική του υγεία.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που «δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Κούγιας. Σημείωσε ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά για τροχαίο δυστύχημα.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Διαβάστε επίσης:

Μονεμβασιά: Για ανθρωποκτονία κατά συρροή απολογείται ο 52χρονος – Μαζί θα κηδευτούν οι δυο 77χρονοι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος