ertnews.gr

Με τον Α. Τσίπρα συναντήθηκε η Ν. Μπακογιάννη

16/06 16:21
Με τον Α. Τσίπρα συναντήθηκε η Ν. Μπακογιάννη

ΤΣΙΠΡΑΣ Α ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ν ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα συναντήθηκε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης Ντόρα Μπακογιάννη.

Εξερχόμενη του μεγάρου Μαξίμου, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι είχαν μια μακρά συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρωθυπουργός την ενημέρωσε για την πορεία της διαπραγμάτευσης. Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη μεγαλύτερη κρίση μεταπολεμικά και ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να καταλήξει.

«Έχουμε υποχρέωση όλοι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτός είναι ο στόχος. Όλοι γνωρίζουμε ότι η εντολή του λαού είναι διαπραγμάτευση εντός ευρώ. Αυτή την εντολή τη γνωρίζουμε όλοι και αυτή την εντολή πρέπει να εκτελέσουμε», τόνισε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Α. Σαμαράς: Έπρεπε να με είχατε ενημερώσει πριν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος τη ΝΔ Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ντόρα Μπακογιάννη μετά την συνάντηση της τελευταίας με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η κ. Μπακογιάννη δεν τον ενημέρωσε πριν την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό. Ο πρόεδρος της ΝΔ και η βουλευτής συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Στην παρατήρηση του Αντώνη Σαμαρά ότι «έπρεπε να με ενημερώσετε πριν πάτε στον πρωθυπουργό και όχι μετά» η κα Μπακογιάννη απάντησε: «Αυτή την στιγμή δεν είναι για να συζητάμε τα προσωπικά μας, θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου να σε ενημερώσω για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μετά την συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version