Μαφιόζικη επίθεση στη Νίκαια – Ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών «βλέπουν» οι αρχές (video)

Ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία 37χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στη Νίκαια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, οι δράστες ήταν επαγγελματίες και πιθανότατα σεσημασμένοι. Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της μαφιόζικης δολοφονίας.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο, φαίνεται το σκούρο αυτοκίνητο που μπαίνει στο βενζινάδικο στη λεωφόρο Θηβών στη Νίκαια. Από το πίσω κάθισμα ένας επιβάτης με καλυμμένο το πρόσωπο του αρχίζει να πυροβολεί με πιστόλι που φέρει σιγαστήρα, εναντίον του 37χρονου συνιδιοκτήτη του πρατηρίου.

Ο 37χρονος σωριάζεται στο έδαφος. Τέσσερα άτομα που βρίσκονται στο βενζινάδικο τρέχουν για να γλιτώσουν από τα πυρά. Ένας τραυματίζεται ελαφρά στο χέρι. Ένας άλλος προσπαθεί να πετάξει μια καρέκλα προς το αυτοκίνητο των δραστών.

Ο τρόπος που έγινε η ανθρωποκτονία παραπέμπει σε επαγγελματίες δολοφόνους, που έδρασαν βάσει σχεδίου, ψύχραιμα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Λίγο μετά τη δολοφονία του 37χρονου υπηκόου Αλβανίας, αστυνομικοί βρήκαν το όχημα διαφυγής των δραστών να καίγεται στον Κηφισό. Ήταν κλεμμένο από τα Νότια Προάστια.

Ο 37χρονος ήταν γνώριμος των αρχών ασφαλείας για υπόθεση ανθρωποκτονίας και διακίνησης κοκαΐνης. Η Ασφάλεια θωρεί πιθανότερο κίνητρο των δραστών το ξεκαθάρισμα προσωπικών ή οικονομικών διαφορών, για ένα φερόμενο χρέος πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος