«ΚΙΝΑΛ: Ο δρόμος προς την κάλπη» από την ΕΡΤ – Συνεντεύξεις Παύλου Γερουλάνου και Παύλου Χρηστίδη

Στο ΕΠΤΑ της ΕΡΤ οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ σε μια εκπομπή «Στο δρόμο προς την κάλπη» με τη Βάλια Πετούρη και την Λίδα Μπόλα.

Η ΕΡΤ, παρακολουθώντας από κοντά όλα τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα, καλύπτει την εκλογή νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Σήμερα, 20 Νοεμβρίου καλεσμένοι ήταν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Παύλος Χρηστίδης.

Στην εκπομπή της 13ης Νοεμβρίου οι δημοσιογράφοι συνομίλησαν με το Γιώργο Παπανδρέου και το Χάρη Καστανίδη.

Το επόμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, από τις 13:00 ως τις 14:00, με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο. 

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου

«Υπάρχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτό που περιμέναμε στην αρχή για τα πεπραγμένα του Κινήματος Αλλαγής και είναι στο χέρι μας αυτό το ενδιαφέρον να το μετατρέψουμε σε πολιτικό κεφάλαιο. Είναι στο χέρι μας αυτό να το κάνουμε θέσεις, προτάσεις, θέλει να μιλήσεις για τα θέματα που αφορούν την κοινωνία: η πανδημία και η οικονομία», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος σχετικά με την συμμετοχή του κόσμου στις προσεχείς εκλογές του κόμματος.

Όπως δήλωσε, ο κ. Γερουλάνος «χρειάζεται ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης. Εξ’ ού και  η δική μου υποψηφιότητα. Θέλει ένα άλλο μοντέλο με προϋπόθεση την αποκέντρωση της εξουσίας και διαφορετικό μοντέλο δομής της εξουσίας».

«Πρώτος στόχος είναι να εμπνεύσουμε τους δικούς μας ψηφοφόρους με ένα σχέδιο για το οποίο είναι περήφανοι. Δεύτερο να εμπνεύσουμε τον κόσμο που δεν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή από το παρόν πολιτικό σύστημα. Η δική μου υποψηφιότητα μιλάει σε ένα ευρύτερο κοινό».

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Παύλου Χρηστίδη

«Εδώ είμαστε για να διαμορφώσουμε μια παράταξη ελπίδας. Χρειάζεται ανανέωση με πολιτικό περιεχόμενο. Χρειάζεται να φέρουμε νέους ανθρώπους που πιστεύουν ξανά στην πολιτική. Πιστεύω ότι η παράταξή μας μπορεί να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και χρειάζονται νέα ακροατήρια. Καλώ όλους αυτούς του ανθρώπους να γυρίσουν σπίτι τους. Στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής. Ορολογία ΠΑΣΟΚ. Χρώμα ΠΑΣΟΚ» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χρηστίδης και πρόσθεσε, «ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντοτε ο οδηγός μας και θα είναι και ο φάρος μας». Όπως είπε, «όλη η Ελλάδα αναζητά ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο μπορεί να αλλάξει ξανά τη ζωή του». Μιλώντας για την Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως προσωπικά νιώθει σα να έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς του. «Δεν είμαι ο μοναδικός που το νιώθει αυτό. Έζησα μαζί της σπουδαίες στιγμές. Αν δεν ήταν η Φώφη Γεννηματά δεν θα ήμουν εδώ. Η στήριξή της στους νέους ανθρώπους ήταν κάτι πρωτοφανές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος