Κουτσούμπας: Ο λαός και η νεολαία θα πληρώσουν το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων

«Σκληρά μέτρα σε βάρος του λαού» αναμένει ανεξάρτητα από την έκβαση των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους εταίρους, ο γγ του ΚΚΕ
Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σήμερα Παρασκευή απηύθυνε χαιρετισμό στην Λαμία, στην εκδήλωση για την συμπλήρωση 70 χρόνων από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη.

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας, προειδοποιώντας ότι “είτε με την επίτευξη συμφωνίας σαν αυτή των 47 σελίδων που προτείνει η κυβέρνηση, είτε με το επίσης πιθανό σταμάτημα των διαπραγματεύσεων σε λογική ρήξης με τους δανειστές και διπλού νομίσματος για την χώρα, πάλι ο λαός και η νεολαία θα πληρώσουν τα σπασμένα».

Ο γγ του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επεκτείνει την λίστα των αντιλαϊκών μέτρων, συζητάει με τους “θεσμούς”, δηλαδή την τρόικα, για να γεφυρώσει την απόσταση ανάμεσα στο σχέδιο που παρουσίασε η ίδια και σ’ αυτό που προτείνουν οι δανειστές» την ώρα που φωνάζει πως αντιστέκεται.

Στην συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας παραβρέθηκε σε εκδήλωση στα Τρίκαλα
για την τοποθέτηση πλάκας στους φανοστάτες όπου κρεμάστηκαν τα κεφάλια του Άρη και των συντρόφων του, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις προς τιμήν του Βελουχιώτη,
στην Μεσούντα και τις Μελάτες της Άρτας.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος